UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-0. Léo Jabá - Προσεχώς πιο έτοιμος...


Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Léo Jabá στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα κυπέλλου της Τούμπας με την ΑΕΚ. Λαμβάνοντας υπόψη και το δεδομένο ότι δεν έχει ακόμα υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, προκαλεί απορία η μη χρησιμοποίηση του Alexandru Mitriță, ο οποίος σημειωτέον είχε ήδη αρχίσει να αποκτά λίγο καλύτερο ρυθμό.
 
Αρχίζοντας, λοιπόν ο Βραζιλιάνος το παιχνίδι με φανέλα βασικού, όση δίψα και να είχε δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς, να ανταπεξέλθει στην πίεση ενός τέτοιου αγώνα. Ίσως αργότερα να είναι σε θέση να το κάνει. Το ελπίζουμε τουλάχιστον. 
 
Τακτικά, ήταν πολύ καλός. Οι βοήθειες που έδινε στην άμυνα είναι σημάδι της θέλησης και της επιμονής του να αναλάβει ενεργό ρόλο στη προσπάθεια για ένα πιο αποτελεσματικό σύνολο, στο άμεσο μέλλον. Χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να συνεργαστεί πολύ καλά με τον Λευτέρη Λύρατζη. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά το 15ο λεπτό ο Razvan Lucescu τον άλλαξε πλευρά. Ωστόσο, ούτε και από αριστερά έδειξε τα προσόντα του.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με το επιθετικό κομμάτι, δεν ανέλαβε τις πρωτοβουλίες διείσδυσης. Σε κατάσταση ένας με έναν δεν τόλμησε να ντριπλάρει, σε όσες ευκαιρίες του δόθηκαν. Ίσως ακόμα δεν νιώθει σίγουρος. Όμως, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τις διεισδύσεις του. Σίγουρα, με τη δουλειά αναμένουμε να βελτιωθεί...

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: alphapatras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]