UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-0. Έστω κι έτσι, ελπίζει...


Ο αντίπαλος

Η ΑΕΚ ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά μόνο γιατί ως λογική είχε να προσέξει τα μετόπισθεν και να βγαίνει με ταχύτητα στην κόντρα. Δημιούργησε σαφώς, πιο επικίνδυνες ευκαιρίες για γκολ, αλλά πάντα της έλειπε αυτό το "κάτι" για να το καταφέρει. Απέναντί της βρέθηκε ένας πολύ σταθερός Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έπιασε ό,τι πήγαινε στην εστία. Δέχθηκε το ακυρωθέν γκολ, αλλά σε εκείνο δεν είχε καμία ευθύνη.
 
Ο δικέφαλος του Νότου δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες από τους ασπρόμαυρους και αμυντικά φάνηκε να είναι πιο συμπαγής. Ο Αργύρης Γιαννίκης παρέταξε τους κιτρινόμαυρους με το ίδιο σύστημα που παρετάχθη ο ΠΑΟΚ, 4-2-3-1. Με κορυφαίους, κατά τη γνώμη μου, τους Milad Mohammadi και Darko Jevtić εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά τα κενά του ΠΑΟΚ στην δεξιά γραμμή του. Ακόμα και το ακυρωθέν γκολ του Steven Zuber προήλθε από εκείνη την πτέρυγα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Stefan Schwab παρατάχθηκε στην αριστερή πλευρά των αμυντικών χαφ. Οι αδυναμίες να λέγονται! Ίσως αν αντί του Αυστριακού ξεκινούσε ο Θεοχάρης Τσιγγάρας να είχε απειληθεί λιγότερο η ομάδα του Razvan Lucescu. Εντούτοις, όλα αυτά είναι "αν".
 

Η επίθεση

Αδύνατο σημείο ήταν η έλλειψη φαντασίας στο δημιουργικό κομμάτι. Ελλείψει Diego Biseswar στο αρχικό σχήμα, δεν υπήρξε ούτε καν σκέψη διεισδυτικότητας. Δεν είδαμε ούτε μία απόφαση για "μπούκα", έστω με αρνητικό αποτέλεσμα. Πολλές φορές η κυκλοφορία δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό που να κουράσει την αντίπαλη ομάδα. Επιχειρούνταν σέντρες με την πρώτη υποψία εύρεσης χώρου, χωρίς να εξεταστεί αν υπάρχει ευνοϊκή πιθανότητα ευτυχής κατάληξης. Ήταν, ομολογουμένως, λίγες οι στιγμές που είδαμε κάτι ουσιαστικό, αν και το momentum ήταν με τον δικέφαλο του Βορρά. Περίμενα περισσότερη πίεση, η οποία δεν εφαρμόστηκε!

Η άμυνα

Όσο κι αν η εμπειρία του Stefan Schwab ήταν το ζητούμενο για να τοποθετηθεί δίπλα στον Jasmin Kurtić, όσο κι αν κέρδισε η ομάδα με τις όμορφες μακρινές πάσες του Αυστριακού, άλλο τόσο έχασε σε κάλυψη χώρων στις επιστροφές, αυξάνοντας στον έτερο δικέφαλο τις πιθανότητες να πετύχει κάποιο γκολ. Αν μη τι άλλο, το ότι δεν δεχτήκαμε κάποιο κανονικό γκολ οφείλεται κατά τεράστιο ποσοστό στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]