UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Τάδε έφη Razvan Lucescu: "Θέλω αισιόδοξη σκέψη"


Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του επαναληπτικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Gent, ο Razvan Lucescu ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αναφορικά με τη νέα ατυχία της ομάδας, λόγω του νέου τραυματισμού του Μαροκινού Omar El Kaddouri.

Απάντηση Razvan Lucescu:

Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Θέλω μία πιο αισιόδοξη. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα. Μιλώντας πιο σοβαρά, υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε έχει πρόβλημα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση...

Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, και κυρίως με τις αναφορές μου στο μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας τριετίας, είχα επισημάνει ότι ούτε η τακτική, ούτε η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών, ούτε καν οι αστοχίες της διοίκησης είναι οι αιτίες για το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο της έλλειψης συγκέντρωσης στο αμυντικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, στο άρθρο "Τα βαθύτερα αίτια της κρίσης (Μέρος 2ο)" είχα τονίσει ότι:

Το momentum είναι αρνητικό και ως έναν βαθμό εξοφλεί το υπερβολικά θετικό momentum που είχε την περίοδο 2018 - 2019. Είναι κάτι σαν χρωστούμενο, που το club, πέρα από τα δικά του λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσει, χρειάζεται να κάνει υπομονή και να "χτιστεί" μια σταθερά, ένα θετικό συναίσθημα, ένα μέταλλο νικητή χωρίς υπερβολές, καθώς και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό λέγεται κανονικότητα στην πορεία μιας ομάδας και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.

Εδώ και λίγο καιρό, ο Razvan Lucescu κατάφερε να επαναφέρει την θετικώς νοούμενη μαχητικότητα στις τάξεις της ομάδας του ΠΑΟΚ. Βγήκε επιτέλους μέταλλο, πράγμα που μας κάνει να κοιτάζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Ειδικά, ύστερα από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, καταδεικνύεται και επιβεβαιώνεται η διάγνωση. Ναι κύριοι! Ο ΠΑΟΚ είχε έλλειψη θετικής σκέψης και ενέργειας. Η πίστη στην ομάδα ήταν απούσα! Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πλέον, δεν δικαιούται κανένας μέσα στο club να κακομιζεριάζει.

Ο αγώνας με την Gent είναι μία ακόμα μάχη, με προοπτική η ομάδα να κερδίσει τον "πόλεμο", που δεν είναι άλλος από τη μετάβαση σε αισιόδοξους καιρούς. Η σημερινή μάχη θα είναι σημαντική. Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας, με θετική σκέψη.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ρουμάνου τεχνικού εδώ.

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: Θέμα sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]