UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Έπαιξε μπάλα και... η τύχη στο Pittodrie!


Η τύχη είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας. Κάθε ομάδα που σέβεται αυτό που κάνει έχει την υποχρέωση να ρισκάρει για να φτάσει ψηλά και σχεδόν πάντα, η τύχη στέκεται στο πλευρό της. Αυτό ακριβώς είναι το υπόβαθρο του γνωμικού «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς»..!

Αυτό ακριβώς συνέβη στο Pittodrie την Πέμπτη το βράδυ. Όταν ο Razvan Lucescu αποφάσισε να παίξει πιο επιθετικά, με τους Rahman Baba και Magomed Ozdoev να περνούν στον αγώνα, αλλά κυρίως με την είσοδο του Kiril Despotov, θα πίστευε κανείς ότι οι Σκωτσέζοι θα εύρισκαν χώρους να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Κι όμως, δεν έγινε!

Αν και η Aberdeen FC δεν βρίσκεται σε κάποιο από τα αξιόλογα γκρουπ δυναμικότητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ωστόσο έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και ο τελευταίος είχε ανάγκη της τύχης σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις. 

Ενώ ο δικέφαλος είχε προηγουμένως καταφέρει να μειώσει το σκορ, όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας «ξέφυγε» από τον αμυντικό που έκανε... πατινάζ και πάσαρε στον ελεύθερο Kiril Despodov, στη συνέχεια, σε μια περίεργη φάση ο Jack Andrew MacKenzie βρέθηκε εντός περιοχής με τον Vieirinha να έρχεται σε καθαρή επαφή με το πόδι του επιτιθέμενου. Ο τελευταίος είχε τη μπάλα στην κατοχή του και αν δεν τον εμπόδιζε ο αρχηγός θα είχε βρεθεί σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Η στιγμή της ανατροπής του MacKenzie από τον Vieirinha, που δεν εξετάστηκε στο var..!

Παραδόξως, για να λέμε την αλήθεια, δεν θεωρήθηκε παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Αν εκείνη τη χρονική στιγμή γινόταν το 3-1, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι το come-back της ελληνικής ομάδας δεν θα είχε καταγραφεί στην ιστορία!

Σε επόμενη φάση ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ, αφού η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου. Ξανά η τύχη χαμογέλασε την ομάδα του Razvan Lucescu, που όμως δεν έμεινε εκεί.

Το... bonus ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης με την επανεξέταση σε var της ανατροπής του Magomed Ozdoev, από τον Σέρβο Slobodan Rubezic. Το πέναλτι αυτή τη φορά δόθηκε, ο Stefan Schwab ευστόχησε και έτσι φτάσαμε στη σπουδαία αυτή νίκη του ΠΑΟΚ!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: pressandjournal.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]