UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Η παραπομπή στην περσινή σεζόν και... η σούπα!


Τον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν τον παρακολούθησα λόγω πολύ σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ωστόσο, στο άκουσμα του τελικού αποτελέσματος δεν εξεπλάγην στο ελάχιστο. Άλλωστε, όσοι δεν παρασύρονται από τις μεμονωμένες ικανοποιητικές εμφανίσεις, καταλαβαίνουν ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό.

Η αίσθηση αυτή εναντιώνεται στο κλίμα που διαμορφώθηκε στην πόλη, ύστερα από τα απανωτά θετικά αποτελέσματα και την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Κάποιοι φρόντισαν να ξεσηκώσουν τα μυαλά των φίλων του ΠΑΟΚ, ότι τάχα η ομάδα, ως αήττητη έως προχθές, μπορεί να χτυπήσει φέτος την πρώτη θέση.

Με δεδομένο ότι το ρόστερ ακόμη διαμορφώνεται, βρίσκεται δηλαδή εν εξελίξει, καθώς επίσης το ίδιο συμβαίνει και στους αντιπάλους μας, δεν είμαστε σε θέση να δηλώσουμε την πεποίθηση για τη φετινή πορεία της ομάδας. Κάθε πρόβλεψη που γίνεται αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη χώρα του ευσεβούς πόθου.

Πέρα όμως από τις γενικές διαπιστώσεις, ένα είναι σίγουρο. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται 11 ευρωπαϊκού επιπέδου παίκτες για να κερδίσει τον ΟΦΗ. Το γεγονός ότι οι Κρητικοί ήταν σαφώς πιο ξεκούραστοι από τους Θεσσαλονικείς δεν δίνει κανένα ελαφρυντικό στην ομάδα του Razvan Lucescu. Τέτοιες απώλειες μπορεί να στοιχίσουν! Οψόμεθα...

Παρ' όλα αυτά, η ήττα ήρθε. Και πόνεσε είναι η αλήθεια. Με λυπεί το γεγονός της μηδενικής συγκομιδής βαθμών στο Ηράκλειο, αλλά προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμος. Γιατί η μη επίτευξη αξιοπρεπούς αποτελέσματος παραπέμπει στην προηγούμενη σεζόν! Ωστόσο, αναμένω την έμπρακτη ενίσχυση του αγωνιστικού επιπέδου με τις τελευταίες έμψυχες προσθήκες.

Η διακοπή, ίσως μας ισορροπήσει περισσότερο και βοηθήσει να ενσωματωθούν τα νέα αποκτήματα. Ένα είναι δεδομένο. Όσο ενισχύεται η ομάδα, τόσο πιο αυστηρή θα γίνεται η κριτική. Πόσο μάλλον όταν εκείνοι που έρχονται αποτελούν θετικές εισηγήσεις του προπονητή. Αυτό επιθυμούν οι πάντες, αλλά όσο πιο καλά συστατικά υπάρχουν τόσο πιο καλή σούπα αναμένουμε να φτιάξει...!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]