UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Οι παγίδες του αποψινού επαναληπτικού που χρήζουν προσοχής...


Η παγίδα του σημερινού αγώνα έγκειται στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δε μας έχει συνηθίσει να διαχειρίζεται καταστάσεις όντας ο ίδιος φαβορί. Σε συνδυασμό βέβαια, με την αλλαγή ισορροπιών στο ρόστερ, λόγω των αντικαταστάσεων παικτών που αποχώρησαν, ο βαθμός ανομοιογένειας έχει αυξηθεί και οπωσδήποτε, το αποψινό έργο γίνεται πιο δύσκολο.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις αποφασιστικές δηλώσεις του coach της Heart of Midlothian Frankie McAvoy ότι ξέρουν οι Σκωτσέζοι τον τρόπο που θα «πονέσουν» τον ΠΑΟΚ, συμπεραίνουμε ότι αν μη τι άλλο, ο αγώνας σήμερα το βράδυ δεν θα είναι ανιαρός!

H πίστη στη νίκη αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις, την κύρια αιτία που η μπάλα χτυπά στο δοκάρι και καταλήγει στο πλεκτό! Αυτή την πίστη θέλει ο ΠΑΟΚ απόψε...

Σε περίπτωση που ο Razvan Lucecsu χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Vieirinha αντί του Tomasz Kedziora, όπως ακούγεται, θα έχει μπει ακόμη ένα εμπόδιο για την σημερινή πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Μην ξεχνάμε ότι ο λόγος που κυρίως αποφασίστηκε να μείνει και φέτος στην Τούμπα ο Πολωνός, είναι για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες χρησιμοποιήθηκε ως τρίτος «κρυφός» κεντρικός αμυντικός, προσφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα!

Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί με θέληση να πετύχει πλήγμα στην σκωτσέζικη ομάδα. Δεν θα πρέπει να περάσει από το μυαλό των ασπρόμαυρων η σκέψη να μη δεχθούνε κάποιο τέρμα. Στόχος είναι να λειτουργήσει συμπαγώς το κέντρο και να μπει ένα γκολ που θα δυσκολέψει την πιο άπειρη ομάδα της Heart of Midlothian να διαχειριστεί το χαστούκι.

Εν κατακλείδι, ο αποψινός αγώνας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Καλό θα είναι να μην υπάρχει πνεύμα χαλαρότητας, ούτε στον αγωνιστικό χώρο, ούτε στις κερκίδες. Όπως άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι, η πίστη στη νίκη αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις, την κύρια αιτία που η μπάλα χτυπά στο δοκάρι και καταλήγει στο πλεκτό! Με πίστη και αποφασιστικότητα, για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση..!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: kingbet.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]