UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Ευλογία για τον ΠΑΟΚ η ύπαρξη του Andrija Živković!


Όταν μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται στο Tynecastle Park με βασικές απουσίες, το να έχει στην τάξεις τις τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Andrija Živković είναι ευλογία! Η πνευματικά απούσα επιθετική τετράδα του δικεφάλου επισκιάστηκε από την ποδοσφαιρική λάμψη του έμπειρου Σέρβου.
 
Με 5/5 σουτ στην εστία, ένα κερδισμένο πέναλτι και το πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τα 35 μέτρα, που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, δικαιωματικά του ανήκει η διάκριση του MVP

Πραγματικά, ο βραχύσωμος αριστεροπόδαρος των ασπρόμαυρων ήταν μέσα σε όλες ανεξαιρέτως τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Razvan Lucescu. Με 5/5 σουτ στην εστία, ένα κερδισμένο πέναλτι και το πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τα 35 μέτρα, που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, δικαιωματικά του ανήκει η διάκριση του MVP

Και όλα αυτά τα κατάφερε χωρίς να αφήσει διόλου τα αμυντικά του καθήκοντα. Έκλεψε μπάλες, τόσο στο κέντρο, όσο και στο πρώτο τέταρτο του γήπεδου, κάνοντας μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα, αποφασιστικό τάκλιν εν είδει πλαγίου μπακ! 

Ο βραχύσωμος ηγέτης του ΠΑΟΚ δύσκολα θα πέσει στη δυσμένεια της δημοσιογραφικής και όχι μόνο, κριτικής.

Το ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με θέληση, πάθος και επιμονή, νομίζω ότι είναι γνωστόν τοις πάσι. Το ότι στα τελευταία παιχνίδια κουβαλά κυριολεκτικά στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ και τον έχει με το 1,5 πόδι στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, είναι κάτι που δεν το φανταζόταν κάνεις πριν από τους αγώνες των προκριματικών! Και αυτό διότι η χρονιά που τελείωσε δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, δεν είμαστε αφελείς! Ποτέ ένας ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή που φορμαρίζεται, δεν είναι σίγουρο ότι θα διατηρήσει τη φόρμα του εσαεί και αείποτε! Μακριά, από εμένα μια τέτοια απλοϊκή άποψη. Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε τον Σέρβο κατά τη διάρκεια της σεζόν να δυσκολεύεται με αντιπάλους αμυντικούς και ακόμα, να είναι πολλές φορές αρνητικός. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. 

Εκείνο όμως που δεν είναι λογικό, είναι να ξεγράφουμε με μονοκονδυλιά την ιστορικά ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα. Ο βραχύσωμος ηγέτης του ΠΑΟΚ δύσκολα θα πέσει στη δυσμένεια της δημοσιογραφικής και όχι μόνο, κριτικής.

Ο καλός παίκτης, όταν δεν έχει τη δυνατότητα - για διάφορους λόγους - να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, ψάχνει πεδία που μπορεί να φανεί χρήσιμος. Ε, λοιπόν, ένα τέτοιο πεδίο είναι η αμυντική συνεισφορά. Η οποία αμυντική συνεισφορά για τον Andrija Živković αποτελεί σταθερά! 

Εύχομαι, τα νέα παιδιά που είναι το μελλοντικό κεφάλαιο για τον δικέφαλο, να αρπάξουν την ευκαιρία, παίρνοντας πολλά από τα στοιχεία του Σέρβου και να τον μιμηθούν κατά το δυνατό. Ίσως, μονάχα για την τελευταία αιτία, να αποτελεί ευλογία η ύπαρξη του Andrija Živković στο club του ΠΑΟΚ, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. 
Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]