UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Οι φωνές του Lucescu στον Κωνσταντέλια...!


Στο 90ο λεπτό ο Razvan Lucescu αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ρίχνοντας στη θέση του τον Diego Biseswar. Σε άλλες περιπτώσεις, μια τέτοια κίνηση δεν θα μας απασχολούσε. Ωστόσο, η αλλαγή αυτή συνοδεύτηκε από τη λεγόμενη κατσάδα του Ρουμάνου προπονητή προς το πρόσωπο του νεαρού ταλαντούχου.

Αν κάποιοι έχουν να κατηγορήσουν τον προπονητή για αυτή του την επιλογή, θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου προς αυτούς.

Η σχεδόν ταπεινωτική απόφαση να βγει ο νεαρός στο 90ο λεπτό, καταδεικνύει τη δυσαρέσκεια του Razvan Lucescu για τις εγωιστικές επιλογές του. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα, που οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα και αποτέλεσμα νικηφόρο δεν ήρθε!

Οι φωνές του προπονητή προς τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ίσως του τονώσουν τον εγωισμό και τον κάνουν να «ξυπνήσει» από την επανάπαυση ότι είναι αναντικατάστατος. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ναι, είναι αναντικατάστατος. Όμως, αν θέλουμε να δοθεί ώθηση στην αποτελεσματικότητά του, χρειάζεται ένα... κρύο ντους! Ίσως ακόμα και να μείνει ένα παιχνίδι εκτός βασικής 11άδας.

Μπορεί η λογική αυτή που αναπτύσσω να φαντάζει σε μερικούς αναχρονιστική, εντούτοις, είναι η ενδεδειγμένη για περιπτώσεις που βλέπει κάποιος ότι έχει να κάνει με ένα απύθμενο ταλέντο. Αν ήταν μέτριος, τότε θα ταίριαζε μια μετριοπαθής αντιμετώπιση.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην λογικά ανοδική ποδοσφαιρική πορεία του νεαρού!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]