UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Lucescu: "ο Taison είναι έμπειρος και μπροστά στην εστία έχει κρύο αίμα"...!


Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Razvan Lucescu σχολίασε την επιστροφή του Βραζιλιάνου Taison στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ύστερα από την 15νθήμερη απουσία του. Συγκεκριμένα είπε:

 

«Φυσικά και είναι πολύ θετική η επιστροφή του Taison. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις είναι έμπειρος και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μπροστά στην εστία είναι σαν να έχει κρύο αίμα καθαρό μυαλό».

 

Με την παραπάνω δήλωση κάνει απολύτως σαφές το σκεπτικό της απόκτησης του Taison, που δεν είναι άλλο από την εμπειρία και το καθαρό μυαλό, τα οποία στοιχεία φρόντισε ήδη να τα φανερώσει στον κρίσιμο αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τονίζει εξαιρετικά την ικανότητα του Βραζιλιάνου να εκτελεί εν ψυχρώ, όταν βρίσκεται μπροστά στην εστία. Το μήνυμα αυτό έχει πολλούς αποδέκτες. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους μεσοεπιθετικούς παίκτες της ομάδας, οι οποίο με την αστοχία τους κατάφεραν να μην δώσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης σε αρκετά παιχνίδια.

Τέλος συμπεραίνουμε, ότι ο Razvan Lucescu χρησιμοποιεί τις δηλώσεις του για να διαπαιδαγωγήσει τους παίκτες του, ερεθίζοντας τον εγωισμό τους, δείχνοντας με σύντομο τρόπο, εν είδει σλόγκαν, τον βασικό στόχο των παρατηρήσεων που έχουν δεχθεί, προφανώς, στη διάρκεια των προπονήσεων.

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]