UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Ώρα για αποφάσεις!


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς και να καλύψει τα κενά ποδοσφαιριστών, που διανύανε περίοδο φορμαρίσματος! Έχοντας στη διάθεσή του περιορισμένες επιλογές!

Η «φαρέτρα» των ποδοσφαιριστών λοιπόν, άδειασε για τον προπονητή μας, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις και να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Με δεδομένες τις απουσίες των Λύρατζη, Τσαούση, Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας και αμφίβολους τους Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (πιθανόν οι δύο τελευταίοι να είναι και επικοινωνιακό τρικ), δεν είναι απίθανο να επιλέξει ποδοσφαιριστές, σκονισμένους από το ξεχασμένο ράφι, με στόχο να διατηρήσει το κλασικό σχήμα που θέλει να παρατάξει.

Το σημαντικότερο πρόβλημα, που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή, είναι στην αμυντική του γραμμή. Θεωρώ ότι θα δούμε στο αρχικό σχήμα μετά από πολύ καιρό τον Ράφα Σοάρες, εκτός και αν επιλέξει να ξεκινήσει με τον Νάσμπεργκ δίπλα στον Ίνγκασον και τον Κουλιεράκη αριστερό μπακ. Στα χαφ επίσης, ήρθε η στιγμή φαντάζομαι να δούμε τον Κωνσταντέλια στο αρχικό σχήμα, στην αριστερή πλευρά της ομάδας, μιας και ο Αουγκούστο έχει κατοχυρώσει τη θέση στο «10». εκτός και αν δει κανένα όνειρο ο Λουτσέσκου και αφήσει τον Βραζιλιάνο εκτός ενδεκάδας και περάσει τον Ντάντας στο 10 και τον Σβαμπ δίπλα στον Κούρτιτς. Βέβαια, θα χάσουμε πολύ σε ταχύτητα και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ γρήγορη, είναι μία σκέψη κάπως ακραία!

Ο Λουτσέσκου λοιπόν, εγκλώβισε μόνος του τον εαυτό του, απόρροια των επιλογών του από την αρχή της χρονιάς. Το λέω αυτό για τον απλούστατο λόγο, ότι ο Κουαλιάτα δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου, ο Ράφα Σοάρες επίσης, ο Φελίπε Σοάρες το ίδιο, έχοντας ήδη ολοκληρωθεί οι 9 από τις 13 αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Οι παίκτες αυτοί είναι «παγωμένοι» στον πάγκο. Ίσως, αν όχι στο αρχικό σχήμα, που φαντάζει δύσκολο, να τους δούμε να αγωνίζονται ως αλλαγές.

Ας ελπίσουμε, ότι τα παιδιά που θα  αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, να βρεθούν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να προσδώσουν τουλάχιστον αισιοδοξία για το μέλλον. Γιατί, ολοένα και περισσότερο φαντάζει, ότι ήρθε η στιγμή να αποτελέσουν τον νέο κορμό ποδοσφαιριστών, που θα πλαισιώσουν τη μελλοντική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Τρελάκιας 

Πηγή φωτογραφίας: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]