UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Οι αναπληρωματικοί δήλωσαν παρόντες!


Αργοπορημένη η ανάρτηση μου για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

(Λανθασμένη η εκτίμηση μου για την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!)

Προσωπικά, έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση!

Μόνο θετική εξέλιξη θα έχει αυτό το νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ!

Είδαμε για πρώτη φορά φέτος τους Κωνσταντέλια και Σβαμπ να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ό,τι συνήθως!

Και οι δύο εξέθεσαν στα μάτια του κόσμου και πιθανόν και στα δικά του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δηλώνοντας βροντερό παρόν, διεκδικώντας έτσι θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!

Αυτό, προφανώς και έγινε επιτακτική ανάγκη έπειτα από τους τραυματισμούς των Λύρατζη, Ελ Καντουρί και Τσαούση αντίστοιχα!

Εδώ, θα τονίσω αυτά που λέω από την αρχή της χρονιάς, απευθυνόμενος στον κ. Λουτσέσκου!

Η μετάβαση της ομάδας είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί, όταν επιλέγεις μόνο νέα παιδιά στο αρχικό σχήμα! Χρειάζεται μικτός χρόνος συμμετοχής (έμπειρους και νέους). Έτσι η ομάδα να μπορεί να προσδίδει σιγουριά και οι νέοι ποδοσφαιριστές να αποκτούν ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Ταυτόχρονα δε, προστατεύεις και τους έμπειρους από μικροτραυματισμούς!

Αυτό γίνεται ανά τον κόσμο σε όλες τις κατηγορίες!

Να είστε σίγουροι, πως δεν γκρινιάζω. Όχι αυτή την φορά, τουλάχιστον!

Αυτό λοιπόν, που είδα την Κυριακή το απόγευμα, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ήταν μία ομάδα που θύμισε κάτι από τα παλιά!

Και ας θέλει η πλειοψηφία των ΑΡΔ της πόλης να ισοπεδώσει την εμφάνιση! Είδα τον ΠΑΟΚ μας, να ξεπερνάει αυτό το ανούσιο passing game στο δικό του μισό και να προσπαθεί να δημιουργήσει ποδόσφαιρο, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει. Πραγματικά, τις είχε τις στιγμές του!

Τι και αν ο Ολιβέιρα βρήκε την μπάλα με τον ώμο, τι και αν το σουτ του Νάρεϊ απομακρύνθηκε με τα πόδια από τον Παπαδόπουλο μαζί με δύο-τρείς φάσεις ακόμα!

Προφανώς και δεν χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες, όμως δεν γίνεται να χαρακτηρίζεται  αυτή η εμφάνιση «χώμα» από γνωστό παραγωγό της πόλης!

Ντροπή!!!

Είδαμε λοιπόν, τον Στέφαν Σβαμπ να μας θυμίζει το «γλυκό» αριστερό πόδι του. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Μπίσεσβαρ στον άξονα και των Κωνσταντέλια και Νάρεϊ στα χαφ, ο ΠΑΟΚ απέδωσε στιγμές με όμορφες αλλαγές πασών και αλλαγές παιχνιδιού, που «έσπαγαν» όμως, στο τέλος κυρίως, από τον Σάστρε!

Δεν μας ενοχλεί όμως αυτό. Θα έρθει ο καιρός, που και οι πάσες θα είναι ακριβείς και εκείνος θα υποδέχεται καλύτερα την μπάλα!

Τρελάκιας 

Πηγή φωτογραφίας: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]