UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (2012). Η τελευταία νίκη εκτός έδρας, σε αγώνα σεζόν...!


Στις 29/1/2012 πέτυχε ο ΠΑΟΚ την τελευταία του εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ (σε αγώνα σεζόν πρωταθλήματος). Ο László Bölöni παρέταξε μια ενδεκάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Αφού άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων για 16 λεπτά, ευτύχησε να προηγηθεί με εξαίσιο σουτ-πλασέ του Γιώργου Γεωργιάδη, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γιάννη Αραμπατζή. Ολόκληρη η ομάδα πείσμωσε περισσότερο και κράτησε ενωμένη στην ολοένα και αυξανόμενη θέληση της ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Σε αρκετές περιπτώσεις ο Παναγιώτης Γλύκος επενέβη και διατήρησε το μηδέν στην εστία του.

Μάλιστα, στο 66ο λεπτό ο δικέφαλος του Βορρά διπλασίασε τα τέρματά του με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ύστερα από έξυπνη ασίστ του Ρουμάνου Costin Lazăr.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Αργυρίου, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Καφές, Γεωργέας (Βάργκας 62'), Κλωναρίδης (Σιαλμάς 46'), Χοσέ Κάρλος (Γκερέιρο) 46', Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λαζάρ (Ίβιτς 88'), Σαλπιγγίδης, Φωτάκης (Μπαλάφας 73'), Γεωργιάδης (Ρομπέρ 82'), Αθανασιάδης


Πηγή φωτογραφίας: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]