UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Όταν ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Χαριλάου με 1-3, κάνοντας fair-play (2005)


27/02/2005

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 5' με τον Marcin Mięciel, στο 11' ο Χρήστος Μαλαδένης έκανε το 0-2 και το ημίχρονο έκλεισε 0-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πολωνού Marcin Mięciel. Στο δεύτερο μέρος ο δικέφαλος του Βορρά, έπαιξε επιδεικτικά fair-play, σεβόμενος απόλυτα το δράμα του συμπολίτη. Άλλωστε, εκείνη τη σεζόν οι κιτρινόμαυροι αποχαιρέτησαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους την Α' Εθνική. Το μόνο που κατάφερε ο αντίπαλος ήταν να μειώσει στο 62ο λεπτό με τον Emmanuel Ekwueme.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι στιγματίστηκε από πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του συμπολίτη, με ιδιαίτερη στιγμή το 27ο λεπτό, όπου ο Fernando Sanjurjo αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάποδη καρατιά στον Αιγύπτιο Amir Azmy Megahed.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΡΗΣ: Λυμπερόπουλος, Παπαδόπουλος, Νάιντος, Καλλιμάνης, Μαρκομιχάλης (57’ Φουμούμποτ), Νρεμπεγλέρας, Μουράφσκι, Σανχούρχο, Λαζανάς, Ινόγκι (54’ Εκουέμε), Κουεμάχα (39' Κολτσίδας).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Εγκωμίτης, Καραδήμος, Χασιώτης, Ουντέζε, Ζωγραφάκης, Μέγκαχεντ, Σπάσιτς (70’ Ζησόπουλος), Μαλαδένης (62’ Ανδράλας), Μίετσελ, Σαλπιγγίδης (82’ Γιασεμάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]