UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Στο ίδιο έργο θεατές!


"Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα", λέει μια παροιμία έτσι και η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής επιβεβαίωσε τη λαϊκή ρήση!

Μιας και για τέταρτο συνεχές παιχνίδι έμεινε στο πάντα επικίνδυνο ένα γκολ διαφορά, με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στο 111' και να γευθεί την ψυχρολουσία. Πληρώνει έτσι την επιπολαιότητα στο τελείωμα κάποιων φάσεων, που θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει το αποτέλεσμα νωρίτερα!!!

Κλειδωμένος ο ΠΑΟΚ

Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να μεταφέρω τις σκέψεις μου για αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνει στην ομάδα. Ένα σύνολο που θεωρώ ότι μπορεί να βγάλει φωτιές, αν ο Λουτσέσκου αφήσει τις εμμονές του, σε ένα σύστημα και επιλογές ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις!!!

Ο πάγκος κύριε Λουτσέσκου δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι ο μόνιμος καταστροφέας φάσεων, στο σύνολο που προσπαθείς να δομήσεις. 

Ο Λύρατζης είναι σκιά του εαυτού του σχεδόν από την αρχή της χρονιάς!

Αγαπητέ Λευτέρη Λυρατζη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ασχολούμαι με τις λανθασμένες επιλογές σου στα αμυντικά σου καθήκοντα...

Όλο το ματς αφήνεις την μπάλα να σε προσπεράσει θέτοντας την ομάδα σε κίνδυνο. Αυτό έγινε σε δύο τουλάχιστον φάσεις και μια αναθεματισμένη φάση που πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να ακούσεις τον Κοτάρσκι. Εγώ το είδα από την τηλεόραση να σου φωνάζει πως είσαι μόνος σου και να λειτουργήσεις με ψυχραιμία σβήνοντας  την φάση ακίνδυνα. Εσύ επιλέγεις να την στείλεις κόρνερ βάζοντας  την ομάδα σε θέση άμυνας χωρίς ουσιαστικά να συντρέχει λόγος!!

Αναρωτιέμαι κύριε Λουτσέσκου γιατί δεν αφήνεις στον πάγκο τον Αουγκούστο

Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο Κουαλιάτα που τον βαφτίσαμε ακατάλληλο ποδοσφαιρικά, έχοντας μόλις και μετά βίας 90 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του ΠΑΟΚ; 

Όπου απλώς του είπατε "σκάσε και κολύμπα"... και σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι στην αρχή της χρονιάς μόλις λίγες μέρες μακριά από την πατρίδα του για πρώτη φορά στην ζωή του!!

Μου θυμίζετε την επί  Μπάγιεβιτς εποχή και συγκεκριμένα την περίοδο που ο τότε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Τοχούρογλου, αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και ενώ είχε ζητήσει να μην αγωνιστεί ενάντια στον Ολυμπιακό, εκείνος επέμενε, με αποτέλεσμα ο Τοχούρογλου να δεχθεί ένα γκολ φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, έπειτα από εκτέλεση του Γεωργάτου!!! 

Τέλος πάντων συνεχίζω... Προσπαθείς να φορμάρεις τον Ολιβέιρα και τον Βιερίνια; Οκ δεκτό!

Και άντε, τον πρώτο να το καταλάβω. Θέλεις φορ περιοχής και προσπαθείς να του αναπτερώσεις το ηθικό!

Τον Αντρέ γιατί τον υπονομεύεις τόσο άσχημα τι σου έχει φταίξει ο άνθρωπος και τον εκθέτεις μόνιμα; 

Δεν βλέπεις το πάρτι που γίνεται από την πλευρά του δύο συνεχόμενα παιχνίδια;

Και δεν είναι μόνο αυτό, καταστρέφεις και τον χαφ της πλευράς, αφού του ζητάς να έχει περισσότερο το μυαλό του να καλύψει τον Βιερίνια

Συμπέρασμα

Αυτή τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, σε όλες τις λειτουργίες της. 

Θεωρώ ότι υπάρχει μια διαμάχη, ένα στοίχημα μεταξύ εσού και του Μπότο και προσπαθείτε να εκθέσετε ο ένας τον άλλον!!! 

Εδώ θα αντιπαρέλθω ρωτώντας εσάς κύριε Λουτσέσκου:

Αποφασίσατε να στηρίξετε κάποιες απο τις μεταγραφές (βλέπε Κοτάρσκι και Ντάντας) για λόγους που όλοι μας λίγο πολύ καταλαβαίνουμε;

Γιατί λοιπόν δεν κάνετε το ίδιο και με τις υπόλοιπες μεταγραφές; Να δούμε τους παίκτες στο χορτάρι ρε αδερφέ! Να γίνουν και εκείνοι αποδέκτες ίσων ευκαιριών, έτσι ώστε τα συμπεράσματα όλων να είναι σωστά δομημένα και να μην στηρίζονται σε εικασίες!

Επίσης γιατί δεν αλλάζεις και το σύστημα τις ομάδας; 

Να παίξεις με 4-4-2 ή 4-3-3. Πλέον, η ομάδα είναι νεανική, μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τα συστήματα!

Επίσης η ποδοσφαιρική μου αντίληψη, μου λέει ότι τους ποδοσφαιριστές μας, που ενώ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, κάτι τους κρατάει αγκυρωμένους. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το εξής: Στιγμές πριν από την ισοφάριση, η ομάδα έχει προϋποθέσεις αντεπίθεσης με αριθμητική υπεροχή έναντι των αμυνόμενων και ενώ όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η κόντρα επίθεση, ο Ελ Καντουρί γυρίζει την μπάλα προς τα πίσω...

Θα ήθελα εδώ να σας υπενθυμίσω, ότι δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε ραδιοφωνικός παραγωγός. Πολύ πιθανόν να εκφράζω κάποιες από τις σκέψεις σας! Μπορεί όμως και όχι!

Τρελάκιας 
Πηγή φωτογραφίας: inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]