UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Άντεξε στα δύσκολα. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1


Οι απαιτήσεις του αγώνα ήταν αυξημένες πριν τον αγώνα. Αν και η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει το μυαλό της στον πρώτο αγώνα της Πέμπτης (10/3) με τα "βουβάλια" του Βελγίου, το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμαστεί η άμυνα.

Μετά τη δίκαιη, κατά τη γνώμη μου, αποβολή του Θεοχάρη Τσιγγάρα, η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και έπρεπε να δείξει τα δόντια της στην αντίπαλη ομάδα της ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που η ανασφάλειά της τής έχει γεννήσει εμμονές, βλέποντας τον ΠΑΟΚ ως τον απόλυτο δυνάστη της. Ποιος θα μπορούσε να φέρει αντίρρηση στο γεγονός αυτό; Ύστερα και από τη λήξη του εν λόγω αγώνα, πιστεύω ότι κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο δικέφαλος του Βορρά έχει πλέον καθυποτάξει τον αντίστοιχο δικέφαλο του Νότου!

Μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχασε τα πατήματά της. Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Jasmin Kurtić φρόντισε να επαναφέρει την τάξη. Με εκτέλεση φάουλ από ένα σημείο που είναι δύσκολο για δεξιοπόδαρο, ευνοημένος και από την τύχη (αλλά ευνοείται εκείνος που τολμά) έγραψε το 1-1, ακριβώς 8 λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Levi García για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Όντας ο ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ισοφαρίσει και αυτό άνοιξε περισσότερο την πληγή στους κιτρινόμαυρους. Από τη στιγμή που το ημίχρονο έληξε ισόπαλο, οι διορθωτικές κινήσεις που έκανε ο Razvan Lucescu στην ανάπαυλα "κλείδωσαν" την άμυνα των ασπρόμαυρων, δημιουργώντας ταυτόχρονα και προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Αν σε μια-δυο στιγμές ο Chuba Akpom ήταν πιο συγκεντρωμένος, τώρα θα μιλούσαμε για πρωτοφανή θρίαμβο!

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται ότι αφήνει τη σφραγίδα του. Μια σφραγίδα με πνεύμα νικητή και με καθαρό μυαλό. Ας σημειωθεί ότι το υλικό με το οποίο πλέον πορεύεται δεν είναι ίδιο με εκείνο στο οποίο βασίστηκε στον προγραμματισμό. Οι αλλαγές ήταν πολλές, άλλοτε αναγκαστικές και άλλοτε προϊόν απόφασης του ιδίου του Razvan Lucescu, γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν φοβάται να έρθει σε σύγκρουση ακόμα και με τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Οψόμεθα τα καλύτερα...!

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]