UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Η θετική παρουσία του Antonio Čolak. ΠΑΟΚ - Midtjylland 2-1 (5-3 στα πέναλτι)


Ο Razvan Lucescu υποχρεώθηκε να ξεκινήσει, αλλά και να διατηρήσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Κροάτη Antonio Čolak, λόγω της μη ετοιμότητας του Chuba Akpom. Ο 28χρονος Κροάτης έδειξε ότι μπορεί να δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να μην έτρεξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου όπως κάνει ο Άγγλος, αλλά διατήρησε τη θέση του στη γραμμή κρούσης απειλώντας και απασχολώντας τους Δανούς αμυντικούς.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχει την ικανότητα να παίξει τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας την πλάτη του, πράγμα που προσδίδει επιπρόσθετη επιθετική αξία, καθώς δίνει δυνατότητα στους συμπαίκτες του να κινηθούν στον χώρο διατηρώντας τη μπάλα στην κατοχή του δικεφάλου.

Τα τελειώματα του δεν είναι καλά και αυτό σίγουρα αποτελεί αρνητικό στοιχείο, λιγοστεύοντας τις πιθανότητες  να συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Από μία άλλη οπτική γωνία όμως, λόγω του ότι ακούγεται η παραμονή του Chuba Akpom, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Antonio Čolak αποτελεί πιο σημαντική προτεραιότητα.

Η βασική διαφορά των δύο φορ είναι ακριβώς αυτή η λέξη... "φορ"! Ο Κροάτης είναι παίκτης περιοχής, ενώ ο Άγγλος είναι all around.
 
Επιπλέον, η αποφασιστικότητά του να εκτελέσει το πρώτο από τα πέντε πέναλτι στον κρίσιμο αγώνα με την Midtjylland είναι δείγμα της θέλησής του να πετύχει στον δικέφαλο του Βορρά.

Ας ελπίσουμε, για το καλό της ομάδας, στη διάρκεια του εναπομείναντος πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο.

Stratego

Πηγή φωτογραφίας: inpaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]