UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Παραδοχή από όλους! Έπρεπε να είχε μετρήσει! - (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2)


Ένα κατεξοχήν παιχνίδι στρατηγικής έμελλε να κριθεί από τις ισχυρές προσωπικότητες και όχι από τον πάγκο των ομάδων. Για 94 λεπτά όλα ήταν στρωμένα και κυλούσαν βάσει σχεδίου. Κυρίως για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Το ίδιο όμως μπορούμε να πούμε και για το πλάνο του Razvan Lucescu, το οποίο δεν άλλαξε ακόμα και μετά το τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του στο 83ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε λοιπόν, να μένει προσηλωμένος στον προγραμματισμό έως το 94ο λεπτό.

Οι λιγοστοί, λόγω περιοριστικών μέτρων, οπαδοί της ΑΕΚ, έως το χρονικό αυτό σημείο ήταν εκστασιασμένοι. Επιτέλους, θα βγάλουμε από τη μέση την πέτρα του σκανδάλου, θα αποτινάξουμε την κατάρα που μας δέρνει, θα ξορκιστεί το κακό, σκέφτονταν. Όλοι τους ένιωθαν ότι έφτασε η στιγμή να δουν λίγο γαλάζιο ουρανό. Να περπατήσουν με ψηλά το κεφάλι στους δρόμους της Αθήνας.

Είχαν έτοιμα τα εγκώμια για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της προπονητικής. Με αυτόν η ομάδα τους μεταμορφώθηκε. Ήδη άρχισαν να πιστεύουν ότι με αυτόν στο τεχνικό τιμόνι της ομάδας τους, θα διεκδικήσουν επιτέλους το επόμενο πρωτάθλημα. Πόσο τους έλειψε αυτό το συναίσθημα!

Και ενώ βρίσκονταν εν μέσω ονειρόβασης,  Κάπου εκεί, στο 94ο λεπτό, διέκριναν τον ουρανό να ξανακλείνει και γκριζομαύρα σύννεφα να τον σκεπάζουν. Η γη έτριξε και ένας αέρας ψύχους διαπέρασε το κορμί τους.

Ήταν το ψυχρό αίμα του Jasmin Kurtić! Η κρύα, ψύχραιμη ματιά του. Με τη σταθερότητα και το πείσμα που τον διακρίνουν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιώτη Τσιντωτα! Χάλασε το όμορφο παραμύθι που κόντευε να γίνει πραγματικότητα. Έριξε, για ακόμα μια φορά τα όνειρα στο ίδιο σημείο, που κάθε χρόνο πετιούνται. Στον καναβάτσο!

Ύστερα από τον σκληρό αυτόν αποκλεισμό, η αιτία των δεινών του δικεφάλου του Νότου έγινε αποδεκτή, ακόμα και από τους πλέον σκληροπυρηνικούς οπαδούς της, διότι η υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα το γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό. Ομοθυμαδόν το λένε με μία φωνή: Τελικά, έπρεπε να είχε μετρήσει..!

Οι παίκτες του δικεφάλου του Νότου, ζαλίστηκαν. Πώς θα προλάβαιναν να πετύχουν δύο γκολ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Αλλά κυρίως, που θα κρύψουν τα σκυθρωπά πρόσωπά τους;
 
Πηγή: newsbomb

Κι ενώ συλλογίζονταν όλα τα παραπάνω και τρικλίζοντας έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια, μπας και γίνει κάποιο θαύμα, ο Alexandru Mitriță τους πέρασε την οριστική ποδοσφαιρική ταφόπλακα. Και ο αθεόφοβος σημάδεψε το ίδιο σημείο και χρησιμοποίησε τον ίδιο τραυματικό τρόπο του Jasmin Kurtić. Εφιάλτης σκέτος για τον Παναγιώτη Τσιντωτα!

Αμέσως μετά  τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ευτυχείς που κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Άξιζε η υπομονή στην καζούρα όλων εκείνων που πίστεψαν ότι η ομάδα του 52χρονου Ρουμάνου θα τα παρατήσει. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Από την άλλη, παίκτες, προπονητικό τιμ, παράγοντες και οπαδοί της ΑΕΚ, συνειδητοποίησαν ότι στις 9/2/2022 οι κιτρινόμαυροι της Αθήνας είναι εκτός όλων των στόχων. Η χρονιά για αυτούς τελείωσε. Κάθε μέρα, μέχρι να τελειώσουν οι επίσημοι αγώνες της σεζόν, θα αισθάνονται να τους κατατρώει το μαρτύριο της σταγόνας. 

Ύστερα από τον σκληρό αυτόν αποκλεισμό, η αιτία των δεινών του δικεφάλου του Νότου έγινε αποδεκτή, ακόμα και από τους πλέον σκληροπυρηνικούς οπαδούς της, διότι η υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα το γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό. Ομοθυμαδόν το λένε με μία φωνή: Τελικά, έπρεπε να είχε μετρήσει..!

Stratego

Πηγή φωτογραφίας: PAOKfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]