UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Razvan Lucescu για Κούτσια και Κωνσταντέλια: Να τους αφήσουμε στην "ησυχία" τους, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα


Στο πλαίσιο της συνέντευξής στην κάμερα της NOVA, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολής, ο  Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε για τους νεαρούς Γιώργο Κούτσια και Γιάννη Κωνσταντέλια:

Είναι ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να αφήσουμε σε μια «ησυχία» και να τους αφήσουμε να ωριμάσουν και να μεγαλώσουν μέσα σε αυτό το σύνολο που προσπαθούμε να φτιάξουμε. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να μεγαλώσουν βήμα βήμα μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να κάνουν σταθερά βήματα, θα πρέπει να εξελιχθούν, να έχουν μια πολύ δυνατή νοοτροπία και να αποκτήσουν μια δυνατή εκπαίδευση όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είναι αυτοί που θα πρέπει να βοηθηθούν από τους γύρω τους και όχι να γίνει το αντίθετο στην προκειμένη φάση. Ελπίζω σε διαφορετικές συνθήκες ή τις ιδανικές, να μπορέσουμε να τους εντάξουμε, να μπορέσουν να πάρουν κάποια παραπάνω λεπτά, να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν και να μεγαλώσουν μέσα σε αυτό που κάνουμε. Να βοηθήσουν την ομάδα και όχι το αντίθετο. Αλλά ξανά αυτό είναι ένα θέμα υπομονής και ένα θέμα σωστής στρατηγικής και διαχείρισης απέναντι τους

Σχόλιο

Ο Razvan Lucescu τοποθετήθηκε σωστά για το μέλλον των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών. Δίνει μεγάλη σημασία στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την απόδοση τους τα ΜΜΕ. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς δεν είναι πολύ πίσω στο παρελθόν η αντιστρόφως ανάλογη πορεία του μικρού Χρήστου Τζόλη, σε σχέση με τον αριθμό παιχνιδιών που έλαβε μέρος.

Την περυσινή χρονιά, στις αρχές της οποίας εκτινάχθηκε κυριολεκτικά προς τα ουράνια, τόσο η επίδοσή του, όσο και η ποδοσφαιρική του αξία, οι δημοσιογράφοι της πόλης, κυρίως, αφιέρωσαν διθυράμβους στο εκπληκτικό φαινόμενο του νεαρού του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε όμως, την κατιούσα πορεία του και το "σκάσιμο" της αντοχής του στο δεύτερο μισό της.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει πολλά περισσότερα μέσα στη χρονιά, αν η μπάλα παιζόταν χαμηλά, τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από εκείνη την ανεξέλεγκτη κατά τα άλλα πλευρά της δημοσιογραφικής εκμετάλλευσης. 

Έχοντας γνώση των παραπάνω, ο 52χρονος Ρουμάνος τεχνικός ρίχνει δίχτυ προστασίας προς τους δύο νεαρούς που πήραν λεπτά συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα με την Red Lincoln του Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Conference League.

Αν μη τι άλλο, στις δηλώσεις του διαφαίνεται η έγνοια του Razvan Lucescu για τους νεαρούς. Είναι σημαντικό, ο coach, που ειρήσθω εν παρόδω κατηγορείται ότι δεν δίνει σημασία στους μικρούς της ομάδας και ζητά το αποτέλεσμα από τη χρησιμοποίηση μόνο των έμπειρων παικτών, να αφιερώνει χρόνο για κάτι τόσο μελλοντικό, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σαφώς όμως, δεν αρκεί αυτή η δήλωση. Θα παρακολουθούμε τον τρόπο που αξιοποιεί τόσο τους δύο αυτούς παίκτες, όσο και τους υπόλοιπους. Το περιουσιακό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. 

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]