UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Τάδε έφη Keith Ward: Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μονομαχία


Στις δηλώσεις του πριν τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Bohemian, ο μέσος της Ιρλανδικής ομάδας Keith Ward ανέφερε τα παρακάτω:

Είναι δύσκολο να κρίνω τον ΠΑΟΚ από τα video, αλλά δείχνει καλή ομάδα. Το να παίζουμε σε ένα γήπεδο-χαλί όπως το Aviva, ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Επίσης είναι καλό που θα έχουμε μαζί μας τους οπαδούς. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μονομαχία

Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι απόψε το βράδυ θα δούμε physical game. Η ομάδα της Bohemian βρίσκεται σε τρέχοντα αγωνιστικό ρυθμό, πράγμα που θα απαιτήσει υψηλού βαθμού συγκέντρωση από την ομάδα μας. Αν μη τι άλλο, αυτή η απαίτηση μοιάζει λίγο ξένη προς το αγωνιστικό στυλ που είχε υιοθετήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο coach των Θεσσαλονικέων Razvan Lucescu, τόνισε την έμφαση της αντιπάλου προς το δυνατό παιχνίδι χαρακτηρίζοντάς την ως ομάδα πειθαρχειμένη και σκληροτράχηλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να δείξει η ομάδα του απόψε για να μην φύγει από το Staid Aviva με κατεβασμένο το κεφάλι.

Θυμίζουμε ότι η Ιρλανδική ομάδα, έχοντας δώσει ήδη 20 αγώνες με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του Ιρλανδικού πρωταθλήματος. Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο της Bohemian, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι εκμεταλλεύεται την έδρα της επιθετικά. Το 76% (26/34) των γκολ της έχουν επιτευχθεί στην έδρα της, αλλά και τα μισά της γκολ τα δέχτηκε στο ίδιο γήπεδο. Με βάση τα στατιστικά, δεν είναι ομάδα φόβητρο για τον αποφασιστικό ΠΑΟΚ.

Προσοχή πάντως θέλει στο aggressive παιχνίδι της Ιρλανδικής ομάδας.

Καλή αρχή!

Stratego

Πηγή φωτογραφίας:  Irishmirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]