UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Pre-season. ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 3 - 1

Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Είναι λίγες οι μέρες από την έναρξη της προετοιμασίας. Στο πρώτο όμως φιλικό με τον Βόλο φάνηκαν τρία σημαντικά θέματα, που αξίζουν αναφοράς. 

Συμπέρασμα πρώτο. Η μεταμόρφωση του Esiti.

Το πρώτο είναι σαφώς η μετάλλαξη του Anderson Esiti. Είναι αυτός για τον οποίο γίνονται θετικά σχόλια λόγω της αλλαγής που έδειξε στην επιθετική του φιλοσοφία. Διατηρώντας τη δυναμική στα μαρκαρίσματα, προώθησε το παιχνίδι αρκετά γρήγορα, πετυχαίνοντας και το γκολ της ισοφάρισης! Έχοντας δει τον Νιγηριανό για μια ολόκληρη σαιζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, η εμφάνιση αυτή αποτελεί αν μη τι άλλο έκπληξη! Φαίνεται ότι μπορεί να δώσει λύσεις και επιθετικά, ή τουλάχιστον να προωθήσει το παιχνίδι, καθώς ως χαρακτήρας έχει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του.

Το ότι έπαιξε πιο επιθετικά σε αυτό το φιλικό δεν προεξοφλεί την εκ βάθρων αλλαγή του. Με λίγα λόγια, δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα μπορέσει να κάνει κτήμα του μια τέτοια αλλαγή νοοτροπίας. Εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός και θα τον παρακολουθούμε.

Συμπέρασμα δεύτερο. Βασίλης Γκορντεζιάνι... Παρόν!

Ο 19χρονος επιθετικός έδειξε στοιχεία που έλειπαν από τα σέντερ φορ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση βέβαια τον Τσέχο Michael Krmencik. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του είναι η ευχέρειά του να παίζει pivot! Επειδή έχει δυνατό κορμί κερδίζει συχνά σε δύναμη. Φαίνεται ότι έχει πολύ ταλέντο.

Τελικά, η δύναμή του σε συνδυασμό με την υπέροχη διαγώνια κίνηση, που "ανάγκασε" τον Andrija Zivkovic να του πετάξει με έξυπνο τρόπο την μπάλα και να εκτελέσει μοναδικά, έδειξε ότι έχει σπιρτάδα, τεχνική και θέληση για να πετύχει.

Συμπέρασμα τρίτο. Balance..!

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα ήταν ασύνδετη. Λογικό. Είναι πρώτο φιλικό παιχνίδι και η αφομοίωση της φιλοσοφίας του coach δεν θα μπορούσε να ήταν σε υψηλό βαθμό. Εντούτοις, όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα έδειχνε λίγο πιο σφιχτή αμυντικά, αλλά αντίστοιχα πιο ανάλαφρη μπροστά. Όχι ότι επετεύχθη ο στόχος του Razvan Lucescu. Απλά, μπορούσε κάποιος να διακρίνει την μικρές πινελιές αλλαγής, έχοντας πάντα στο νου την εικόνα της ομάδας πριν από δύο έτη. Το σύνθημα είναι: "μαρκάρουμε όλοι, επιτιθέμεθα με μέτρο και σχέδιο"

Με αυτές τις λίγες σκέψεις ξεκινάμε κι εμείς από τη μεριά μας τη νέα σαιζόν. Ας ελπίσουμε οι θετικές κριτικές να είναι περισσότερες από τις αρνητικές. Εξάλλου, αυτή είναι η χαρά του κάθε φίλου της ιστορικής μας ομάδας. Οψόμεθα λοιπόν!

Stratego 

Πηγή εικόνας: Sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]