UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Με πίστη στην ομάδα και στήριγμα στο momentum για τα play-off


Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Βόλο με το ελάχιστο εύρος νίκης, διατηρώντας την 4η θέση και συνάμα το δικαίωμα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος ή τουλάχιστον της δεύτερης θέσης που οδηγεί, υπό προϋποθέσεις, στο Champions league.

Με τους 7 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό, καθώς και τους 6 αγώνες με τους τρεις του ΠΟΚ που έρχονται στα play-off, αντιλαμβανόμαστε ότι οι πιθανότητες δεν είναι αμελητέες. Αρκεί βέβαια ο δικέφαλος του Βορρά να φανεί σοβαρός και αποτελεσματικός.

Είναι αλήθεια, ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει ουσιαστικά το βασικό μέρος του πρωταθλήματος. Είναι η αρχή της στιγμής της αλήθειας, η οποία θα ολοκληρωθεί σε 10 αγωνιστικές. 

Ήρθε η στιγμή τα «αμούστακα» παιδιά του Razvan Lucescu να αποδείξουν ότι... μεγάλωσαν. Ήρθε η ώρα να μετρηθεί η μαγκιά του καθενός και ο βαθμός αφοσίωσης στον στόχο.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, οι φετινοί 26 αγώνες της κανονικής διάρκειας δεν αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής. Τα σκαμπανεβάσματά του δεν είναι φόβητρο για τους αντιπάλους. Το αντίθετο μάλιστα, τους εφησυχάζουν. Εντούτοις, το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια οι ομάδες του ΠΟΚ ηττήθηκαν από μία φορά με αντίπαλο τον δικέφαλο του Βορρά, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς.

Όσο και αν οι συνδιεκδικητές του τίτλου προσπαθούν να μειώσουν την αξία των ασπρόμαυρων, προβάλλοντας τα δικαιολογημένα κατά τα άλλα λάθη του νέου συνόλου που προσπαθεί να παρουσιάσει ο Razvan Lucescu, σε παιχνίδια όπως με τον Λεβαδειακό, τον ΟΦΗ κ.α., είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι έχουν απωθήσει στο πίσω μέρος του μυαλού τους το εξαιρετικό momentum, στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο δικέφαλος και αυτό ίσως, αποδειχθεί το ισχυρότερο όπλο στη φαρέτρα του Ρουμάνου τεχνικού.

Έχω πίστη στην ομάδα, γιατί έχει ταλέντο. Ταλέντο όμως, που θέλει πολλά περισσότερα παιχνίδια για να ωριμάσει και να βοηθήσει το σύνολο να γίνει πιο στιβαρό. Ωστόσο, δεν είναι μακριά από το ζητούμενο. 

Ευχής έργον θα ήταν να βλέπαμε το κυνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σε αυτά τα play-off. Να βλέπαμε δηλαδή, να επαναλαμβάνει νίκες, όπως στη Λεωφόρο και το Γ. Καραϊσκάκης, αλλάζοντας τους συσχετισμός στη διεκδίκηση του τίτλου. 

Μη ξεχνάμε όμως και τα άλλα 4, καθόλου ασήμαντα παιχνίδια. Εκείνα με αντιπάλους τον Άρη και τον Βόλο. Τέτοια ματς χρειάζονται extra προσοχή, καθώς μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί δεν είναι δυνατόν να «πετάει» βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων. 

Αναμένουμε λοιπόν, τα play-off, με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα. Με την άκρη του ματιού μας όμως, κοιτάζουμε και προς τον τελικό του κυπέλλου, διότι ο θεσμός αυτός φτάνει στην ολοκλήρωσή του και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί, για να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο. Αν συμβεί αυτό, η «κατεστραμμένη» χρονιά θα έχει πάρει θετικό πρόσημο. Ίδωμεν...!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]