UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Ιδού η Ρόδος, ιδού και... το πήδημα από το άρμα της Nova!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη, ομολογουμένως, στάση τόσο του διαιτητή της αναμέτρησης Πέτρου Τσαγκαράκη, όσο και του συνδρομητικού τηλεοπτικού σταθμού Nova.

Για τον μεν πρώτο, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη η αντίδραση των υπευθύνων του δικεφάλου, λόγω κυρίως της πρεμούρας του να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα, αμέσως με την ισοφάριση των Αρκάδων στο 94ο λεπτό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να κάνει τον κόπο να εξετάσει τη φάση στο var.

Εξίσου υπεύθυνα είναι τα μέλη του var που έκαναν γαργάρα την επισήμανση για επανεξέταση του καθαρού γκολ οφσάιντ του Francisco Atienza

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μόνο ως στημένη μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη να μην εξετάσουν τη φάση του δεύτερου γκολ του Αστέρα, όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ πριν γίνει η σέντρα-ασίστ της ισοφάρισης του Αστέρα.

 

Εδώ βλέπουμε την εικόνα, που αποτυπώνει χαρακτηριστικά τη φάση για την οποία κάνει αναφορά η ανακοίνωση.


Στη συνέχεια, γίνεται λόγος στην τραγική παράλειψη των ιθυνόντων του σταθμού Nova, να αποκρύψουν την επανάληψη της φάσης, από κάμερα που θα έβγαιναν πιο ασφαλή συμπεράσματα. 

 

Απαιτούμε την επίσημη απάντηση της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη φάση, την άμεση διαγραφή των Τζήλου, Καλαμπόκη και Σινιοράκη από τους πίνακες, όπως και δημόσια εξήγηση απο τη NOVA πως αποκρύφθηκε αυτό το ριπλέι τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από την επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων.

 

Η "χαμένη" φάση, αν και ζωτικής σημασίας, καθώς επηρεάζει κατά μεγάλο ποσοστό την κούρσα του πρωταθλήματος, ξέφυγε της αντίληψης των φιλάθλων της ομάδας.

Σε αυτό συνέβαλαν δύο αιτίες:

Πρώτιστα, η απόκρυψη της επίμαχης φάσης από τους τηλεοπτικούς δέκτες, το οποίο σε καμία των περιπτώσεων δεν όφειλε να κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός Nova. Την ώρα που απέκρουσε ο Živko Živković και έστειλε τη μπάλα αρκετά πλάγια, δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ήταν εκτεθειμένοι και μάλιστα, ο ένας εξ' αυτών πήρε τη μπάλα. Ως εκ τούτου, υπήρξε καθαρό οφσάιντ.

Κατά δευτερον, διότι σε εκείνη τη στιγμή βγήκε στην επιφάνεια η μιζέρια μας. Η αρνητική σκέψη όλων μας, ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων, έφερε την πνευματική αδράνεια και τελικά την ισοφάριση. Όλοι μας λοιπόν, πιστέψαμε πως έπρεπε να δεχτούμε την ήττα! Ήταν, για μία ακόμη φορά, αυτοεκπληρούμενη προφητεία!

Με τέτοια ψυχολογία ήταν σχεδόν απίθανο να αντιδράσει ο περίλυπος οργανισμός του ΠΑΟΚ. Απόδειξη; Η καθυστερημένη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δύο ημέρες πέρασαν από τον αγώνα, οι βαθμοί χάθηκαν και τίποτα ουσιαστικό δεν μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή! Τώρα μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού μπορούν να γίνουν.

Ωστόσο, εγώ προσωπικά, μιας που φτάσαμε έως εδώ και βγήκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση, αναμένω μία και μοναδική. Την ακύρωση του συμβολαίου με τη Nova. Αν ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι μπορεί να αποδείξει τον σχεδιασμένο πόλεμο που υφίσταται η ομάδα, είναι επιβεβλημένη η λύση της συνεργασίας με το συγκεκριμένο συνδρομητικά κανάλι. Γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν καταφέρει να στηρίξει την κατηγορία, τότε αυτό θα σημαίνει ότι η ανακοίνωση βγήκε για να το παίξουμε Θ-Θ (θυμωμένο θύμα).

Επειδή, ο πόλεμος κατά του δικεφάλου του Βορρά μαίνεται και γίνεται πιο λυσσαλέος όσο περνά ο καιρός, τέτοιες ανακοινώσεις θέλει να συνοδεύονται και από γενναίες αποφάσεις. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... 

Stratego 
Εικόνα από TV: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]