UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Τάδε έφη Damien Comolli: Ο Τσιγγάρας είχε μεγάλο πρόβλημα υγείας

 

Αρκετά μεγάλο διάστημα, πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού στην Toulouse FC, ο Θεοχάρης Τσιγγάρας είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς μύες, αποτρέποντας, κατά μία άποψη, να συμμετάσχει στους επίσημους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Κατά μία άλλη άποψη, ανάχωμα στην παρουσία του στην ενδεκάδα του δικεφάλου στάθηκε η αρνητική γνώμη του Razvan Lucescu, λόγω κυρίως των ποδοσφαιρικών του χαρακτηριστικών. Με λίγα λόγια, έλεγαν οι κακές γλώσσες ότι δεν τον είχε στα σχέδιά του.

Η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Toulouse FC Damien Comolli, ήρθε για να επιβεβαιώσει την πρώτη οπτική. Δήλωσε ότι:
Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ψυχικά αποθέματα. Πονούσε πολύ, αλλά δε μας το είπε. Ήθελε τόσο πολύ να πετύχει, όμως διαπιστώσαμε ότι δεν είναι ο παίκτης τον οποίο είχαμε υπογράψει (σ.σ. λόγω των πόνων του)", σχολίασε αρχικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Και συνέχισε για τον 22χρονο μέσο. "Αφού μιλήσαμε μαζί του καταλάβαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τον στείλαμε να δει έναν ειδικό, και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο

 

Στην πραγματικότητα λοιπόν, υπήρχε ένα πρόβλημα, που έμενε για καιρό. Ο νεαρός άσος υπέφερε και λύση δεν βρέθηκε όσο φορούσε τα ασπρόμαυρα.

Έτσι, ναι μεν ο Razvan Lucescu καλώς δεν χρησιμοποιούσε τον Έλληνα διεθνή, καθώς δεν ήταν έτοιμος από φυσικής άποψης, από την άλλη όμως, η δήλωση του Γάλλου παράγοντα, αφήνει σαφώς, αιχμές για το ιατρικό επιτελείο του δικεφάλου εκείνη την περίοδο.

Με επιπλέον δεδομένο, ότι οι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ ήταν περισσότεροι από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στην πρόληψη αυτών.

Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από την Toulouse FC το πρόβλημα του Θεοχάρη Τσιγγάρα, δείχνει ταυτόχρονα και τον δρόμο για μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση του θέματος. Μόλις διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης επίσπευσαν το χειρουργείο.

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη, πιο "ψαγμένη" οπτική! Εγώ θα τη χαρακτήριζα πιο ψεκασμένη! Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι, κατά κάποιον τρόπο "αποκρύφτηκε" ο τραυματισμός του, με στόχο να μη χαλάσει η προοπτική δανεισμού του στη γαλλική ομάδα.

Οφείλω να την αναφέρω, καθώς εδώ εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, όσο τρελά και να ακούγονται!

Πάντως, ακόμα και αυτή να ήταν η αιτία, φαίνεται ότι οι Γάλλοι δεν μας κράτησαν κακία, μιας και δεν κατηγόρησαν τον δικέφαλο. Για άλλη μια φορά η φιλία των δύο λαών αποδεικνύεται, έστω και σε ένα επικοινωνιακό επίπεδο ισχυρή. Ελλάς - Γαλλία συμμαχία!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]