UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Τάδε έφη Αντώνης Καρπετόπουλος: "αυτό που μένει στο μυαλό μου είναι ότι ο Ντέλιας βουτάει με τον ΠΑΟ για να πάρει πέναλτι"


Ο γνωστός δημοσιογράφος και έμπειρος σχολιαστής των ποδοσφαιρικών πραγμάτων Αντώνης Καρπετόπουλος, έβαλε στο στόμα του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, δηλώνοντας:

...για την ώρα, αυτό που μένει στο τέλος, είναι ότι βουτάει με τον Παναθηναϊκό για να πάρει πέναλτι [...] άμα δηλαδή είναι ένας 18 χρονών και βουτάει για να πάρει πέναλτι θα του πω μπράβο; Όχι! [...] Ειλικρινά, είναι το μόνο πράγμα που μου έχει μείνει στο κεφάλι, αν εξαιρέσεις μία-δύο ενέργειες, οι οποίες αν δεν ήταν 19 χρονών και ήταν 25 δεν θα ασχολούταν κανείς με αυτόν! 

Ομολογουμένως, αυτό που περιγράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος ισχύει γενικά. Δεν απέχει από την πραγματικότητα. Το συντριπτικό ποσοστό των Ελληνόπουλων «ταλέντων», καταλήγει στο τέλος στα αζήτητα! Όπως και να το κάνουμε, όπως και να το δούμε, για το γενικό του πράγματος, έχει δίκιο...


Ειδικά, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, θα συμφωνήσω περισσότερο με τον συνομιλητή του Αντώνη Πανούτσο, που έχει δηλώσει διαβλέποντας, ότι ο 19χρονος Έλληνας διεθνής έχει την ικανότητα να παίζει out of the box. Να τολμά δηλαδή, να χαράζει στο χορτάρι τη δική του λογική, ξεφεύγοντας από τις στερεότυπες εντολές του προπονητή του.

Με λίγα λόγια ο μικρός του ΠΑΟΚ παίζει μπάλα και όχι ποδόσφαιρο!

Από την άλλη όμως, είναι πολύ νωρίς να πάρει τα συγχαρητήριά μας. Όπως αναφέρει ο Αντώνης Καρπετόπουλος σε κάποια άλλη στιγμή στο ίδιο ηχητικό, «ούτε γκολ δεν έχει βάλει ακόμη»! Θα συμφωνήσω με αυτή την αποστροφή του λόγου.

Ο «Ντέλιας» έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Είναι στην αρχή της... αρχής! Δε χρειάζεται ούτε να παίρνουν τα μυαλά του αέρα, ούτε όμως και να κατακρίνεται. Εύχομαι να βελτιώνεται συνεχώς και να δούμε το δικό μας παιδί να διαπρέπει.

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]