UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (2020). Ανατροπή, επιστρατεύοντας όλα τα διαθέσιμα όπλα!


Στις 22/11/2020, η ομάδα του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να «γυρίσει» το εις βάρος του 0-1 και να ολοκληρώσει τον αγώνα νικητής!

Η ομάδα των Ιωαννίνων προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με τον Rodrigo Erramuspe, ύστερα από τραγικό λάθος του Rodrigo Soares στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας!

Από εκεί και έπειτα, η ομάδα του Pablo Garcia προσπάθησε να αντιδράσει. Μόλις στο 38ο λεπτό ο Anderson Esiti δεν κατάφερε να νικήσει τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, από το ύψος της μικρής περιοχής!

Χρειάστηκε να επιστρατευθούν παίκτες από τον πάγκο, οι οποίοι ξεκουράστηκαν για το υποχρεωτικό rotation, λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας. 

Στο 52ο λεπτό ο Karol Świderski ισοφάρισε, δίνοντας ελπίδες στον ΠΑΟΚ για ανατροπή. 

Ύστερα από την αποβολή του Rodrigo Erramuspe, η πλάστιγγα έγειρα για τα καλά υπέρ του δικεφάλου του Βορρά. Όσο όμως το γκολ της νίκης δεν ερχόταν, ο Pablo Garcia αποφάσισε την αλλαγή του συστήματος, προκειμένου να δώσει ώθηση στην ομάδα προς τη νίκη.

Γύρισε τον σχηματισμό σε 3-5-2, τοποθετώντας δίπλα στον Karol Świderski τον Antonio Čolak. Γέμισε λοιπόν την περιοχή, με φυσικό επακόλουθο να έρθει το εκπληκτικό γκολ του Omar El Kaddouri στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76’ Τσόλακ), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46’ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (96’ Ουαγκέ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Λεό (61’ Ντομίνγκεθ), Καρτάλης (81’ Λώλης), Παμλίδης, Κρίζμαν (25’ Ελευθεριάδης).


Πηγή φωτογραφίας: makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]