UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Άτονος και φλύαρος ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Λαμία


Στάσιμη παρουσιάστηκε η ομάδα συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια της στην ανάπτυξη και την δημιουργία προϋποθέσεων επικίνδυνων φάσεων στα αντίπαλα καρέ.

Μια ομάδα άνευρη, άτολμη χωρίς πάθος στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού παιχνιδιού.

Με ποδοσφαιριστές κουρασμένους λες και περιμένουν τις καλοκαιρινές διακοπές, με αρκετούς από αυτούς να είναι ήδη σε κάποιο εξωτικό νησί!

Μια ομάδα που θύμιζε περισσότερο παιδάκια στο πάρκο παρά σύνολο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών:

Μέχρι το 75' λεπτό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (θα μπορούσαμε να τις μετρήσουμε στα δάχτυλα του ενός χεριού), η ομάδα δεν κατάφερε να αλλάξει τρεις συνεχόμενες πάσες και αυτό γιατί οι μεταβιβάσεις όλων ήταν επιπόλαιες και απρόσεκτες.

Σε αυτές θα αναφέρω τις δύο όμορφες κάθετες που πέρασε ο Tiago Dantas σε Khaled Narey και Brandon Thomas αντίστοιχα.

Ο Tiago Dantas, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι θυμίζει Vitolo με ατελείωτα τρεξίματα σε άμυνα και επίθεση!

Η έμπνευσή του Lucescu

Αγαπητέ Razvan, η εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπο σου είναι απεριόριστη!

Θα ήθελα όμως να μου αιτιολογήσεις την επιλογή του André Vieirinha και του Diego Biseswar ταυτόχρονα  στο αρχικό σχήμα, κάτι που έφερε αναστάτωση στη λειτουργία της άμυνας, με την Λαμία να δημιουργεί περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις ακόμη και από τον Άρη!

Ευτυχώς για εσένα και την ομάδα οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Dominik Kotarski συνέχισαν τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους με τον πρώτο να διορθώνει (έχοντας διδαχτεί μετά το πέναλτι στο Χαριλάου) τη θέση του σώματος του απέναντι στον επιτιθέμενο και να τελειώνει αρκετές φάσεις κυρίως με αντίπαλο τον Γιώργο Μανούσο, πλην μιας όπου εκεί ο Dominik Kotarski  καλύπτοντας σωστά την κλειστή του γωνία, αποσόβησε τον κίνδυνο.

Πες μας λοιπόν γιατί;

Και μην μας πεις ότι ο Μάριος Τσαούσης ήταν κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί θα γελάνε και τα κοχύλια!!

Επίσης, και το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας αυτό, αφήνεις τον ποδοσφαιριστή εκτός, την στιγμή που προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που θα βελτιώσει και τις συνεργασίες του με όποιον από τους χαφ έχεις μπροστά του.

Και όχι, τον André Vieirinha δεν τον χρειάζομαι σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί στα τελευταία του παιχνίδια μόνο εκνευρισμό μεταδίδει. Αυτό  επειδή ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, το οποίο είναι και λογικό, γιατί έχει προσφέρει τα πάντα για αυτήν την ΦΑΝΕΛΑ.

Η στιγμή του τέρματος

Από κόρνερ λοιπόν προήλθε το γκολ, που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης από τον Jasmin Kurtić με κεφαλιά. Θα ήθελα όλοι μας να ξαναδούμε το γκολ και το συνδρομητικό έδειχνε μόνο το τελείωμα και όχι όλη την κίνηση των ποδοσφαιριστών.

Ευτυχώς η προπόνηση κάπου αποδίδει!!

Αγαπητέ Λευτέρη Λύρατζη

Το γεγονός ότι έχεις πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα να σταματήσεις να εξελίσσεσαι σε ένα ολοκληρωμένο φουλ μπακ, μιας και πέρσι το γεγονός ότι δεν ήσουν καλός επιθετικά το δικαιολογήσαμε. Φέτος όμως, δεν παρουσιάζεις σημάδια βελτίωσης σε αυτό, επιπλέον έχεις και στιγμές όπου χάνεις τις φάσεις! Κοίτα να αλλάξεις σκέψη!

Φτάνοντας προς το 75' και τις αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα, είδαμε έναν ΠΑΟΚ με περισσότερη διάθεση για 10 λεπτά περίπου, όπου και αναζήτησε ένα δεύτερο τέρμα με όμορφες προσπάθειες που δυστυχώς δεν καρποφόρησαν!

Και εδώ πάλι ένα σχόλιο προς τον κ. Lucescu:

Οι ποδοσφαιριστές που έχετε στα χέρια σας την φετινή χρονιά είναι παιδιά μιας διαφορετικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας και προτύπων!

Στα δωμάτια τους είχαν αφίσες του Lionel Messi, του Cristiano Ronaldo, του Manuel Neuer, του Neymar και σίγουρα στην τηλεόραση του σπιτιού τους υπάρχει και ένα playstation.

Μιας κουλτούρας λοιπόν με τακουνάκια με όμορφες ατομικές ενέργειες με μαγευτικούς συνδυασμούς μακριά από την πεπατημένη της προπονητικής 1-2-3 Και φτου και από την αρχή..

Θέλω να πω λοιπόν, διάβασε τους ποδοσφαιριστές σου! Δεν το έκανες μέχρι στιγμής! Άφησε τους να σε παρασύρουν και εκείνοι για μια στιγμή. Μπορεί η ποδοσφαιρική τους φλόγα να κάψει τους πάντες στο διάβα της!

Υ.Σ. Καζναφέρη, να ανάψεις μια λαμπάδα στο ύψος του Ποικιλίδη!

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!

Τρελάκιας 
Πηγή φωτογραφίας: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]