UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Πρώτος δύσκολος αντίπαλος!


Έναν αντίπαλο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει καλείται να αντιμετωπίσει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα αύριο στις 21:45 το βράδυ.

Ο Ατρόμητος λοιπόν έχοντας επικρατήσει στο Περιστέρι με 3-1 του Ο.Φ.Η., με ανατροπή και χαμένο πέναλτι, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο.Κ.

Με προπονητή λοιπόν, τον  Chris Coleman, που φαντάζει αρκετά έμπειρος για το Ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και έχει βρεθεί στο τιμόνι αρκετών ομάδων, με κορυφαία στιγμή της καριέρας του όταν κλήθηκε να κοουτσάρει την Εθνική Ουαλίας.

Θα παρατάξει λοιπόν, τον Ατρόμητο με 4-2-3-1 με στόχο να δυσκολέψει την ομάδα μας για ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτό άλλωστε, το δείχνει και η προϊστορία, μιας και σε 22 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο απολογισμός του Δικεφάλου είναι 11Ν-4Ι-7Η.

Στην αντίπερα όχθη,  ο Π.Α.Ο.Κ. διανύοντας μια ήρεμη εβδομάδα μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού, καλείται να συνεχίσει όχι μόνο τα νικηφόρα παιχνίδια, αλλά να προσδώσει και την αίσθηση ότι βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του, σε σύγκριση πάντα με το προηγούμενο παιχνίδι, μιας και φέτος θεωρώ, πως αυτός είναι ο στόχος. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να βελτιώνεται και όσο τα αποτελέσματα την δικαιώνουν, όλο και περισσότερο θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση της.

Αυτό που φαντάζομαι αντικρύσαμε όλοι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τα "Καναρίνια", που όμως έσβησε απότομα στο δεύτερο μέρος.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει λοιπόν, γιατί σίγουρα, ο Ατρόμητος δεν θα αναλωθεί σε άμυνα στο δικό του 1/4, αλλά θα  ασκήσει πίεση με περισσότερα τρεξίματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Μένει λοιπόν, να δούμε την ικανότητα, που σίγουρα υπάρχει απο τους ποδοσφαιριστές μας στην κυκλοφορία της μπάλας, ενόψει βέβαια και του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Άρη.

Στα εκτός παιχνιδιού θέματα, θα κάνω ένα μια σύντομη αναφορά, σχετικά με την επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να μεταφέρει τους Γιώργο Κούτσια, Θεοχάρη Τσιγγάρα και Αντρέ Ρικάρντο  στην Β ομάδα, κάτι που μεταφράστηκε, κατά τη γνώμη μου, με λάθος τρόπο, μιας και στόχος είναι να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές  αγωνιστικό ρυθμό. Ας θυμηθούμε και το πέρασμα του Ίγκι Ίγκασον απο εκεί, λίγο μετά τον τραυματισμό του!!

Όσο για τα μεταγραφικά και την προσωπολατρία στον Αντόνιο Τσόλακ έχω μόνο μία κυνική ερώτηση προς όλους!!
Το τέρμα που πέτυχε ο Μπράντον Τόμας με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουμε για τον Τσόλακ θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί από τον ίδιο; 

Για τα μεταγραφικά το σχόλιο μου είναι:

Στην τελευταία πράξη του μεταγραφικού παζαριού είμαστε πάλι θεατές σε ένα γνώριμο σκηνικό για εμάς, με την αυλαία να είναι έτοιμη να πέσει και εμείς να ψάχνουμε ακόμα ποδοσφαιριστή για την θέση "10".

Ίσως για εμένα, το πρώτο σημαντικό σφάλμα του Ζοζέ Μπότο!! 

Με τη νίκη!!

Τρελάκιας 

Πηγή φωτογραφίας: το 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]