UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Stratego's view. Ο τραυματισμός του Nelson Oliveira και η διαχείρισή του


Ο τραυματισμός του Nelson Oliveira ήρθε για να καταδείξει το προφανές. Εκείνο, που η κοινή λογική του μεταγραφικού προγραμματισμού φωνάζει κάθε τέτοια εποχή. Την εμπιστοσύνη στο project. 

Προκειμένου να ανταπεξέλθει η ομάδα του ΠΑΟΚ στα συνεχόμενα παιχνίδια της χρονιάς, χρειάζεται η παρουσία στο ρόστερ, τριών τουλάχιστον, ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών στη θέση 9.

Αξίζει να τονιστεί ότι δεν θα ήταν ούτε οικονομικά, ούτε στρατηγικά αποδεκτό να είναι και οι τρεις σέντερ φορ της ίδιας χρηματιστηριακής και ποιοτικής αξίας. Επίσης, θα πρέπει να διαφέρουν και να αλληλοσυμπληρώνονται στα κύρια χαρακτηριστικά που ξεδιπλώνουν στο χορτάρι.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τη χρονιά, δίνοντας στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού Razvan Lucescu τους τρεις παρακάτω παίκτες αιχμής:
¬ τον Nelson Oliveira
¬ τον Karol Swiderski
¬ τον Γιώργο Κούτσια
Τα χαρακτηριστικά τους, όντως είναι διαφορετικά, πράγμα που δίνει στον προπονητή μας την αξιοποίησή τους κατά περίπτωση.

Άπαξ και προχωράς στη σαιζόν με τους παραπάνω τρεις, προφανώς έχεις σκεφτεί την πιθανότητα κάποιου τραυματισμού και τον τρόπο χρησιμοποίησης των υπολοίπων δύο.

Μετά τη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Nelson Oliveira, ότι δηλαδή θα απουσιάσει από τις προπονήσεις τουλάχιστον τρεις μήνες, τίθεται το εξής ερώτημα: είναι έτοιμος ο Γιώργος Κούτσιας να προωθηθεί στην 18άδα ως δεύτερος σέντερ φορ; Σκέφτεται ο Ρουμάνος τεχνικός να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή του Πολωνού; Αν ναι, τότε γιατί αναζητά κάποιον αντικαταστάτη του τραυματία Πορτογάλου; Δεν εμπιστεύεται τον "πιτσιρικά";

Αν πάλι η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι αρνητική, γιατί δεν αποκτήθηκε έγκαιρα κάποιος άλλος στη θέση του Έλληνα επιθετικού, ώστε να συμπληρώσει την τριπλέτα των επιθετικών; Μήπως ένας ενδεχόμενος τραυματισμός δεν έπρεπε να αποτελεί θέμα συζήτησης για λήψη αποφάσεων στον μεταγραφικό σχεδιασμό; 

Εύχομαι κάθε είδηση που ακούγεται για προσέγγιση άλλων παικτών στην ίδια θέση με τον Nelson Oliveira να είναι αποκύημα της φαντασίας των δημοσιογράφων, προκειμένου να καλύψουν τη στεναχώρια των οπαδών για την τρίμηνη απώλεια του Πορτογάλου.

Το project για να πετύχει πρέπει να το υποστηρίξεις. Εκτός και αν η παράμετρος της ατυχίας δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψη κατά τον σχεδιασμό.

Stratego 

Πηγή φωτογραφίας: sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]