UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

After match. Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-1 (Play-Off)

Για μία ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Ήλεγχε τον αγώνα από το πρώτο λεπτό, επιβάλλοντας τον δικό του αργό ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις καλές ευκαιρίες, από τις οποίες δύο ήταν με τον Κάρολ Σφιντέρσκι και η τρίτη με τον Χρήστο Τζόλη. Μάλιστα, τόσο το σουτ του Πολωνού, όσο και η κεφαλιά του βρήκαν το δεκάρι του Παπαδόπουλου.
Για ακόμη ένα παιχνίδι η υποψία φάσης του αντιπάλου μας πονά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι φίλαθλοι ομάδας στην υφήλιο που να δοκιμάζονται τόσο τα νεύρα τους όσο τα δικά μας.
Η εμφάνιση του Κάρολ Σφιντέρσκι τον καθιστά το πρόσωπο της ημέρας. Επιτέλους, καθώς μπήκαμε στη φάση των play-off, δείχνει συγκεντρωμένος και παίζει με την πλάτη στον αντίπαλο...
Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, βλέποντας ο Ράσταβατς ότι ο ΠΑΟΚ έβρισκε αρκετούς χώρους με μεγάλες μπαλιές, γύρισε την ομάδα του Αστέρα πιο πίσω, και τον περίμενε λίγο πάνω από το τη μεσαία γραμμή. Έτσι, έκλεισε αρκετά καλά τους χώρους δυσκολεύοντας τους Θεσσαλονικείς. Το ημίχρονο τελείωσε με το αίσθημα ότι ακόμη ένα 45λεπτο πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56' ο Σφιντέρσκι έγραψε το 0-1 και με βάση την εικόνα του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή προδιαγραφόταν η άνετη επικράτηση των Θεσσαλονικέων. Εντούτοις, ο φετινός ΠΑΟΚ πάντα φροντίζει να μας εκπλήσσει. Και δεν άργησε. Πέρασαν εννιά λεπτά και η ομάδα φρόντισε να επιβεβαιώσει τις φοβίες μας. Ίνγκασον και Κρέσπο δεν ακούμπησαν τη μπάλα όταν ο Αστέρας εκτέλεσε πλάγιο άουτ από τα αριστερά και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν αριθμητική υπεροχή μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πασχαλάκη, ο Μουνάφο κατάφερε να σκοράρει. Ο μόνος παίκτης που πάλεψε να αποτρέψει το γκολ ήταν ο... Αμρ Ουάρντα!

Στο 76ο λεπτό ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Κρμέντσικ στη θέση του Σβαμπ. Έτσι, για 20 περίπου λεπτά ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 2 σέντερ φορ, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο.

Οι παρατηρήσεις μου είναι οι κάτωθι:

α) Για ακόμη ένα παιχνίδι η υποψία φάσης του αντιπάλου μας πονά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι φίλαθλοι ομάδας στην υφήλιο που να δοκιμάζονται τόσο τα νεύρα τους όσο τα δικά μας. Πλέον, νομιμοποιούμαστε να πιστεύουμε ότι η αιτία του προβλήματος βρίσκεται στη σφαίρα της μεταφυσικής.

β) Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει με δύο σέντερ φορ και η πίεση δεν είναι εμφανής, θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Θα έπρεπε, στην περίπτωση αυτή, να δεινοπαθεί ο αντίπαλος.

γ) Η εμφάνιση του Κάρολ Σφιντέρσκι τον καθιστά το πρόσωπο της ημέρας. Επιτέλους, καθώς μπήκαμε στη φάση των play-off, δείχνει συγκεντρωμένος και παίζει με την πλάτη στον αντίπαλο δίνοντας χρόνο και χώρο στους πλάγιους μέσους να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται.

δ) Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μίκαελ Κρμέντσικ δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε. Γενικά, έμεινε στην αφάνεια.

ε) Ο Ραχμάν Μπάμπα ήταν αρκετά καλός τόσο στα αμυντικά του όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Φαίνεται να ανεβαίνει σταδιακά.

στ) Η κατρακύλα στη βαθμολογία συνεχίζεται... 

Stratego 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]