UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

After match. ΠΑΟΚ - ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 68-74

 

Στον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 68-74 από τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, αφού μετά το γρήγορο 5-0 της ομάδας μας στην αρχή του παιχνιδιού και αφού οι διαιτητές του αγώνα σκανδαλωδώς δε σφύριξαν τη λήξη του αγώνα, η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και πήρε τα ηνία του αγώνα μέχρι το τέλος.

Παρόλη τη μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται όλη τη χρονιά, δυστυχώς η διαφορά δυναμικότητας με τον κυρίαρχο Παναθηναϊκό παραμένει ακόμα σε υψηλά επίπεδα.

Στα θετικά του αγώνα ήταν το ντεμπούτο του 17χρονου Απόστολου Ρούμογλου στην Α1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο μικρός πήρε 6 λεπτά συμμετοχής και ήταν απόλυτα εύστοχος αφού σημείωσε 1/1 τρίποντα! Καλή αρχή αν μη τι άλλο!


Για την ιστορία, το σκορ στα δεκάλεπτα ήταν 12-26, 29-47, 47-63, 68-74 και σκόρερ οι παρακάτω: Konate 2, Love 14 (1), Griffin 11 (1), Τσαλμπούρης 5 (1), Μαργαρίτης 5, Κακλαμανάκης 5, Ρούμογλου 3 (1), Καμπερίδης 3 (1), Carter 12 (3), Turner 8 (2).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights του αγώνα στο παρακάτω video.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]