UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (2010). Σεμινάριο τακτικής από Fernando Santos. Πώς σκοράρεις και κερδίζεις με παίκτη λιγότερο


Στις 16/01/2010, ο ΠΑΟΚ του Fernando Santos, στην προσπάθειά του να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την 2η θέση του πρωταθλήματος, υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα νεύρα του Adelino Vieirinha στο 20ο λεπτό και η κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε, έβαλε εμπόδια στον στόχο του δικεφάλου. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πορτογάλου coach ήταν καλοδουλεμένη και μία γροθιά. Ενώ αρκετοί την κατηγορούσαν ότι αναπτυσσόταν αργά, όταν η κατάσταση το επέβαλε, όπως  σε αυτόν τον αγώνα, άνοιξε ταχύτητα και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό...

Το γκολ του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο 54ο λεπτό, αποτέλεσε την ατραξιόν του αγώνα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι... «ευτυχώς που δεν πάτησε τη μπάλα για να τραβάμε τα μαλλιά μας»!

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Φιλομένο(Κουτσιανικούλης 12' / Σαβίνι 90+), Κριστιάνο(Σορλέν 75').

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης(Ρόκας 80'), Ουριμπάρι, Καρντόσο, Αργυρόπουλος(Βίλτσες 58'), Μπαστία(Έντερ 68'), Καρέρα, Λαζαρίδης, Ουντότζι, Μαρσελάο, Καούνος.


Πηγή φωτογραφίας: paokvoice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]