UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Οι ομοιότητες με την περσινή σεζόν... σκανδαλίζουν!


Τα μεταφυσικά φαινόμενα στην ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν! Δρουν μέσα από την ηττοπάθεια και την έλλειψη συγκέντρωσης, τόσο των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται, όσο και του τεχνικού team. Όσο και αν ο Razvan Lucescu φωνάζει ότι η μιζέρια της σκέψης των οπαδών της ομάδας έχει «ποτίσει» με το φαρμάκι της το σύνολο του club, μάλλον ισχύει το αντίστροφο.

Η φορά λοιπόν, ξεκινά από την ομάδα και εκπορεύεται προς τους οπαδούς, οι οποίοι βέβαια με τη σειρά τους, την διοχετεύουν στην ομάδα. Είναι δηλαδή ένας φαύλος κύκλος που μόνο δύο άτομα μπορούν να τον σπάσουν. Είτε ο πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης, είτε νωρίτερα (αν καταφέρει να το πράξει) ο Ρουμάνος τεχνικός. Κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει και το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά!

Όμοια κατάσταση με την περσινή σεζόν!

Πέρσι, με τις τρεις απανωτές ήττες, κόντεψε πάλι η ομάδα να γίνει ανάκατη. Με δυσκολία κρατήθηκε η ψυχραιμία. Πάλι τότε έκανε την εμφάνισή της η ηττοπάθεια. Η επιμονή σε κάποιες επιλογές του coach τρέλανε κόσμο και κοσμάκη. Τότε το βαρύ κέντρο ήταν η βασική αιτία των "δεινών", την οποία μάλιστα παραδέχθηκε ο coachεμμέσως πλην σαφώς, επιστρατεύοντας στα χαφ τον Θεοχάρη Τσιγγάρα ως παρτενέρ του Jasmin Kurtic, αντί του Stefan Schwab. 

Και τότε οι σέντερ φορ δεν σκόραραν. Μάλιστα, έχω αναπτύξει πλήρως την άποψή μου για την αιτία αυτού, στο δημοσιευμένο στις 10/8/2022 άρθρο μου, που τιτλοφορείται Το σύνθετο ψευτοεννιάρι του Razvan Lucescu ή περί αναμενόμενης αφλογιστίας τη νέα σεζόν! Φέτος όμως, που το «μίγμα» του ρόστερ είναι πιο νεανικό, είναι κατά τη γνώμη μου περισσότερο δικαιολογημένο το σκαμπανέβασμα. Ωστόσο, θα έπρεπε να υπήρχαν ήδη τα «αντίδοτα».

Πέρσι λοιπόν, η ανατροπή του κλίματος άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ πήρε στην Τούμπα την πολυπόθητη νίκη έναντι της Lincoln Red Imps FC, συνεχίζοντας στη φάση των 16 finalist των ομάδων της διοργάνωσης του Conference League. Ακολούθησαν 12 νικηφόρα αποτελέσματα, με μία μόνο ισοπαλία. Αυτό εννοεί ο Razvan Lucescu όταν δηλώνει ότι οι νίκες θα αλλάξουν την κατάσταση!

Το ερώτημα είναι, πώς και με ποιες επιλογές θα έρθουν αυτές οι νίκες; Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο, γιατί δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μείνει τόσο πίσω στη βαθμολογία, ώστε να χρειάζεται να κάνει άθλο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι ανάγκη να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις άμεσα!!!

Οι ομοιότητες, λοιπόν, των δύο σεζόν είναι τόσο οφθαλμοφανείς, που θα έπρεπε να αποτελέσουν case study analysis από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να έχουν ήδη εξαχθεί συμπεράσματα, που θα απέτρεπαν την επανεμφάνισή τους. Το ότι παρουσιάζεται ξανά αυτό το «φαινόμενο» τη φετινή σεζόν είναι εντόνως ανησυχητικό! Ένα είναι σίγουρο. Τὸ δὶς ἐξαμαρτεῖν οὐκ ἀνδρὸς σοφοῦ..!

Stratego 
Πηγή φωτογραφίας: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]