UEFA Europa Conference League

[UEFA Europa Conference League][slideshow]

Pre-game...

[pre-game][btop]

After match...

[After match][btop]

Εσωστρέφεια, η μόνιμη πληγή του Π.Α.Ο.Κ.


Η επιστροφή λοιπόν της εσωστρέφειας στον ποδοσφαιρικό οργανισμό είναι πλέον γεγονός.
Εδώ θα μου επιτρέψετε να κάνω μια σύντομη αναφορά επί  προσωπικού: 

Δεν είμαι ούτε αθλητικογράφος - δημοσιογράφος - παραγωγός ούτε ακολουθώ τις αποστολές σε προετοιμασίες και παιχνίδια. Υπήρξα ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια και αγαπάω το ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια.

Μου αρέσει λοιπόν να βλέπω και να προσπαθώ να προσεγγίζω τα γεγονότα σε αυτό από διαφορετικές οπτικές!

Επιστρέφοντας λοιπόν στο κυρίως θέμα του άρθρου και έχοντας ήδη αναφερθεί στην πληγή που μάτωσε εκ νέου, αυτή της εσωστρέφειας, θα αναφερθώ σε όλα αυτά που γίναμε μάρτυρες με την λήξη του επαναληπτικού!

Δημοσιογράφοι της πόλης λοιπόν, έγκριτοι και μη, οπαδοί με χιλιάδες ακόλουθους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής  έχουν βαλθεί να κατασπαράξουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο, για το κοουτσάρισμα τον πρώτο, για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών τον δεύτερο!

Προφανώς κανένας από τους δύο δεν μπαίνει στο απυρόβλητο όμως η σκέψη μου δεν προσαρμόζεται σε αυτούς, αλλά σε όλους τους δημοσιογράφους και παραγωγούς της πόλης:

Γιατί;

Γιατί είναι αυτό που συμφέρει το τοπικό σύστημα ΑΡΔ να ανασκάπτει και να ροκανίζει όποτε του δίνεται η ευκαιρία τα προβλήματα  στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., να τα διογκώνει δημιουργώντας επιπλέον από αυτά, κυρίως στην τάξη των οπαδών!!!

ΓΙΑΤΙ;

Επειδή έτσι θα ανεβάσει ακροαματικότητες, θα αυξηθούν οι πωλήσεις των έντυπων φυλλάδων ή ηλεκτρονικών!

Αναρωτηθείτε λοιπόν το εξής:

Διαφωνεί κάποιος ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος ήταν η πλέον ακατάλληλη για ανανέωση;
Φαντάζομαι πως όχι!!!

Έπρεπε λοιπόν αυτό να έχει συμβεί 2 χρόνια πριν, όταν η ομάδα του νταμπλ είχε ακόμα αντοχές και μπορούσε να δεχθεί προσθήκες αργά και σταθερά, όμως οι ίδιοι ΑΡΔ ήταν ή όχι εκείνοι που εκθείαζαν την ανανέωση του Ελ Καντουρί, τον ερχομό του Λούκας Τέιλορ, του Ροντρίγκο; Ήταν ή όχι εκείνοι που έδιωξαν τον Αμπέλ Φερέιρα (σε συνδυασμό με κάποιους ποδοσφαιριστές);

Και τότε λάθος επιλογές θα μου απαντήσετε! 

Προφανώς και έχετε δίκιο!

Ούτε τότε όμως είχε δοθεί η ευκαιρία στον Αμπέλ Φερέιρα να ολοκληρώσει το έργο του.... 

Έρχεται φέτος λοιπόν ο άνθρωπος που το βιογραφικό του είναι αρκετό να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και πάλι όμως είναι εκεί να τον ακυρώσουν, γιατί απλά έτσι ορίζει το συμφέρον τους!!!

Θέλω να τονίσω λοιπόν τον υπερβάλλοντα θυμό μου, σε όλους αυτούς  που σαν  φτερά στον άνεμο υποκινούν την κοινή γνώμη. αφαιρώντας τάχιστα το δικαίωμα από την ομάδα να βρει τον δρόμο της μέσω της ηρεμίας και της προπόνησης!!!

Τρελάκιας 

Πηγή φωτογραφίας: εφημερίδα μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδος][stack]

Retro Videos

[Retro Videos][btop]

Άλλα videos

[Videos][btop]